За членове на училищни комисии по БДП. /УКБДП/

А. ВИД НА КУРСА:

За специфични умения за работа в комисия по Безопасност на движението по пътищата /КБДП/.

Този курс е предназначен за обучение  на членове на училищни комисии.

Б. ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ОБУЧЕНИЕТО

Центъра за продължаващо обучение към РУ "Ангел кънчев" ще извърши Вашето обучение и ще Ви издаде удостоверение за ”Специфични умения за работа в комисия по Безопасност на движението по пътищата” с  определен брой квалификационни кредити.

Издателство „Дидаско” организира Вашето обучение и ще Ви осигури необходимата учебно-методическа литература.

В. ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ:

1. Частично-присъствена. Провежда се с група от 25-40 учители по местоживеене. Такса за обучение и удостоверение - 54 лв. Осигурява се безплатен  комплект от помагала учебно-методическа литература.

2. Дистанционна - без учителя да напуска мястото, където живее. Такса за обучение и удостоверение - 54 лв. Осигурява се безплатен  комплект от помагала учебно-методическа литература.

 Г. ЗАПИСВАНЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ:

Справки за записване за двете форми на телефони: 042/605-112 и  0878/708 507 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За записване в дистанционно обучение допълнително трябва да изпратите  личен формуляр до „Дидаско”, които можете да изтеглите от тук.

Щом получим Вашият  формуляр, ние ще Ви изпратим по пощата учебна програма на курса и учебно-методическа литература от която Вие ще се готвите самостоятелно.

Заплащането става по два начина: в брой или по банков път. Ако заплащането е в брой, когато освобождавате от пощата тази литература, веднага ще трябва да платите сумата 54 лв, в която влиза и таксата за удостоверение. С това Вашето записване приключва.

Д. ПРОЦЕС НА ОБУЧЕНИЕ:

1. За частично-присъствената форма обучението е в две фази: присъствена /очна/ и задочна /самостоятелна/.

В първата фаза преподавателя и курсистите работят заедно по модулите от учебната програма на курса.

Във втората фаза имате срок до 1 месец, в който при домашни условия да разработите и представите курсова задача: план на училищна комисия по БДП на училището, в което работите.

2. Ако сте курсисти в дистанционната форма, тогава самостоятелно ще се подготвяте по учебните модули от учебната програма и след това също ще изготвите и представите курсова работа -  план на комисията по БДП на училището или детската градина, в които работите.

В срок най-късно до 3 месеца от започване на курса трябва да изпратите своята курсова задача на адрес: Стара Загора 6010, пощенска кутия 1133, издателство „Дидаско” или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Преди това трябва внимателно да се запознаете с указание /инструкция/ за провеждане на това обучение, която трябва да прочетете тук.