За ръководители на извънкласно обучение на деца-велосипедисти.

 

ЗА РЪКОВОДИТЕЛИ НА ИЗВЪНКЛАСНО И ИЗВЪНУЧИЛИЩНО ОБУЧЕНИЕ НА ДЕЦА-ВЕЛОСИПЕДИСТИ

A. ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ОБУЧЕНИЕТО

Русенски университет "Ангел Кънчев" ще извърши Вашето обучение и ще Ви издаде удостоверение за "Ръководители на извънкласно и извънучилищно обучение на деца-велосипедисти" с определен брой квалификационни кредити.

Издателство „Дидаско” организира Вашето обучение и ще Ви осигури необходимата учебно-методическа литература.

Б. ФОРМИ НА ОБУЧЕНИЕ:

Дистанционна - без учителя да напуска мястото, където живее. Такса за обучение и удостоверение - 54 лв. Осигурява се безплатен  комплект от помагала учебно-методическа литература.

 В. ЗАПИСВАНЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ:

 

Справки за записване за двете форми на телефони: 042/605-112 и  0878/708 507 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За записване в дистанционно обучение допълнително трябва да изпратите личен формуляр до „Дидаско”, който можете да изтеглите от тук .

 

Щом получим Вашият  формуляр, ние ще Ви изпратим по пощата учебна програма на курса и учебно-методическа литература за Вашата самоподготовка, която отговаря на учебната програма и от която Вие ще се готвите самостоятелно.

 

Заплащането става по два начина: в брой или по банков път. Ако заплащането е в брой, когато освобождавате от пощата тази литература, веднага ще трябва да платите сумата 54 лв, в която влиза и таксата за удостоверение. С това Вашето записване приключва.

Г. ПРОЦЕС НА ОБУЧЕНИЕ:

В срок най-късно до 3 месеца от започване на курса трябва да изпратите своята курсова задача на адрес: Стара Загора 6010, пощенска кутия 1133, издателство „Дидаско” или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Преди това трябва внимателно да се запознаете с указание /инструкция/ за провеждане на това обучение, която трябва да прочетете тук.